Vervang uw ramen en kozijnen met de nieuwe subsidieregeling
28 november 2023

Vervang uw ramen en kozijnen met de nieuwe subsidieregeling

Goed nieuws voor alle huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen! Vanaf 2023 t/m 2024 is er een aantrekkelijke subsidieregeling beschikbaar voor het verduurzamen van uw koopwoning, waarbij u maar liefst tot 30% subsidie kunt ontvangen. Het nemen van isolatiemaatregelen valt ook onder deze subsidie, wat betekent dat u ook bij het vervangen van uw ramen bij HW Kozijnen een subsidie ontvangt! 

De kracht van een duurzame woning

Wanneer u denkt aan het verduurzamen van uw woning, denk dan ook eens aan het vervangen van uw ramen en kozijnen. Deze twee gaan hand in hand en vormen samen een krachtige combinatie voor een energiezuinige woning. Bij HW Kozijnen bieden we een breed scala aan hoogwaardige en duurzame kozijnen en ramen op maat, wat resulteert in minder warmteverlies en lagere energiekosten. 

Voorwaarden isolatiesubsidie

Om gebruik te kunnen maken van de subsidie om uw woning te verduurzamen, dient u minimaal twee isolatiemaatregelen  te treffen. Zo kunt u bijvoorbeeld het vervangen van uw ramen en kozijnen combineren met een nieuwe warmtepomp, een vloerisolatie of dakisolatie. Bovendien moet u de eigenaar van de woning zijn en er zelf in wonen om in aanmerking te komen voor de subsidie. 

HW Kozijnen als uw partner in duurzaamheid

Bij HW Kozijnen geloven we in het belang van een groenere toekomst en streven we naar duurzame oplossingen voor alle woningen in de Hoeksche Waard en de Drechtsteden. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij de keuze voor de juiste ramen en kozijnen die voldoen aan uw duurzaamheidseisen en stijlvoorkeuren. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen? U leest hier alles over de voorwaarden! 

Samen zorgen we ervoor dat uw woning klaar is voor de toekomst, neem vandaag nog contact met ons op.